Kik vagyunk?

Hé Te ott! Igen, Te!
Segíthetünk Neked angolul megtanulni?

Fekete Gábor vagyok a GO! Tanfolyamok vezetője és alapítója.
Több mint 95 000 magyar ember nyelvtanára vagyok, örülök, hogy Te is rám találtál.

Ígérem, hogy az első pillanattól azon leszek, hogy a GO! csapatával segítsem az angol tanulásodat.

A GO! Tanfolyamokról sokan sok helyen írnak, írt rólunk a HVG, jelent meg velem interjú a HVG Karrierben, kétszeres Év Honlapja díjas a GO! Angol, de nálunk ami igazán számít: az TE vagy és hogy Neked jobb lehetőségeid nyíljanak azáltal, hogy beszélsz angolul. Mert tudod: az angoltudásod lehetőségeket nyit meg Neked az életben.

Segíthetünk Neked? Csak egy lépést kell megtenned felénk. Tudom, hogy bizalmatlan vagy, hiszen online találkoztunk most először, ez érthető. Engedd meg, hogy bemutassam Neked a GO! teljes csapatát, hogy megismerj minket, hogy milyen sokan dolgozunk nap mint nap azért, hogy Neked könnyebb legyen megtanulnod angolul.

Ügyfélszolgálat

Ludányi-Erni Zsanett

06 1 443 3086

info@goangol.hu

Képzeld, én mielőtt a GO!-hoz kerültem 2015. közepén, előtte tanultam az angol és a német GO!-val is :) Így igazán elsőkézből tudok segíteni Neked, ha bármilyen kérdésed merül fel :)


Balogh Marcell

06 1 443 3086

info@goangol.hu

Ismerem a helyzetedet: Én 2011-ben kezdtem el tanulni a GO! Tanfolyamokkal, aztán később úgy hozta az élet, hogy a GO! ügyfélszolgálat vezetője lettem. Én fogom össze azt a csapatot, aki folyamatosan segít Neked, hogy a tanulásod gördülékeny legyen.Akik nélkül nem megy a hajó:
íme a GO! teljes legénysége!

Czövekné Józsa Éva

16 éve dolgozom Gáborral és 2014 óta vagyok a GO! Tanfolyamoknál. Én biztosítom a GO! adminisztratív hátterét, én ellenőrzöm a számlát és az ajándékcsomagokat mielőtt azt elküldjük Neked.


Szokolik Melinda

A GO! fejlesztésében 2014 óta veszek részt. Minden nap azon dolgozom, hogy jó tanfolyamokat és hasznos ajándékanyagokat kapj. Emellett én vagyok a GO! tanfolyamok hivatalos magyar hangja is, az én hangomat hallod a letölthető hanganyagok magyar részeinél.

Balogh Zoltán

A GO! videóanimátora vagyok. Amikor a GO! videómagyarázataival tanulsz Martinnal vagy Gáborral, én segítek nekik a videókat még izgalmasabbá tenni. A szórakoztató videókkal pedig Te is sokkal könnyebben tanulsz meg angolul. 2014 óta dolgozom a GO! Tanfolyamoknál.

Csürke Zsolt

A GO! Tanfolyamokat folyamatosan fejlesztjük. Én a GO! szoftver tesztere vagyok. Arról gondoskodom, hogy a tananyagok technikailag jól használhatók legyenek, amikorra Te elkezdesz egy-egy új anyaggal tanulni. 2014 óta vagyok a GO! Tanfolyamokkal.

Winkler Kata

A folyamatosan készülő GO! nyelvoktató anyagok rengeteg háttérmunkát, szervezést igényelnek. Én azzal foglalkozom, hogy mind az ajándékanyagaink, mind pedig a fizetős GO! Tanfolyamok és kiadványok a legjobb minőségben jussanak el Hozzád.

Szalatnyai Cili

A GO! nyelvoktató anyagokkal kapcsolatos gyártási munkák felügyelete évekig az én feladatom volt. Jelenleg a GO! hivatalos forgalmazójaként célom, hogy egyre több ember tanulhasson kompromisszumok nélkül angolul és/vagy németül.

Molnár Andrea

2015-ben kezdtem a GO!-nál. Először ügyfélszolgálati pozícióban voltam, de ma már a háttércsapatban dolgozom. Ma már önálló forgalmazóként dolgozom, úgyhogy lehet, hogy velem beszélsz, amikor megjelenik egy új tanfolyam.


Tóth Melinda

A GO! videóanimátora vagyok - 2015 óta.
Amikor a GO! fejlesztése olyan fokozatba kapcsolt, hogy Zoli már nem bírta egyedül a videóanimátori feladatokat, én akkor kezdtem el a GO!-val közösen dolgozni. Gábor és Martin videómagyarázatait teszem Neked még élvezetesebbé.

Svarda Csaba

A GO! offline kiadványainak grafikai tervezője vagyok.
12 GO! kiadványt szerkesztettem már meg a GO!-nak és a GO! tanulóinak, több mint 1800 oldal terjedelemben. Amikor a kezedbe veszel egy GO! kiadványt, én biztosan dolgoztam rajta.

Farkas Gergely

A GO! vezetőprogramozója vagyok. Gáborral ma már csak nevetünk a GO! eredeti dokumentációján: ez a rendszer azóta egy gigantikus élő nyelvoktató rendszerré változott, amit sok tízezren használnak. :)

Balogh Veronika

Gáborral már a nyelviskolában is együtt dolgoztunk, a GO! Angol fejlesztésében pedig szinte a legelső naptól részt veszek. Amikor a GO! Angollal tanulsz, sokszor az általam készített feladatokkal, szövegekkel vagy példamondatokkal tanulsz.

Sznopek Martin

A GO! Német vezetőtanára vagyok. Fura, de Gáborral közösen mégis szerepelek angol videókban is, a GO! Nemzetközi változatában Gábor angol nyelvű magyarázataiban rendszeresen feltűnök besegíteni a németeknek a megértésben. :)

Ludányi Zoltán

A GO! forgalmazójaként azon dolgozom, hogy a GO! Angol és a GO! Német anyagait minél többen megismerjék. Minél többen tanulnak a GO!-val, annál jobb tanfolyamot tudsz használni.

Tátrai Szabolcs

Sok különleges új termékbevezetés szokott történni a GO! Tanfolyamoknál, én azon dolgozom a GO! hivatalos forgalmazójaként, hogy a lehető legtöbb emberhez jussanak el a GO! anyagai ilyenkor.

Puruczki Timi

A GO! forgalmazójaként azon dolgozom, hogy a GO! Angol és a GO! Német anyagait minél többen megismerjék. Minél többen tanulnak a GO!-val, annál jobb tanfolyamot tudsz használni.

2011 óta itt vagyunk a magyar emberek angoltudásáért

A GO! csapat "magva" 2023-ban

A GO! csapat 2022-ben

A GO! csapat egy része 2017-ben

A GO! csapat a NYELVPARÁDÉN 2016-ban

A GO! csapat "magva" 2015-ben